Nieuws


Merchandising 2 - dinsdag 18 augustus 2020

Ik ben een paar maanden stil geweest rondom mijn plannen inzake merchandising met mijn vakantiefoto's, gemaakt tijdens mijn Europese reizen. Ik heb in die periode wel geprobeerd ondernemers in cadeauartikelen te interesseren voor een samenwerking. Zij mijn exclusieve foto's, Mijn foto's op hun artikelen en ik een redelijk percentage per verkocht artikel. Ik mocht geen reactie ontvangen.  Dan doe ik het maar zelf.
 
Zoals bekend wil ik niet de hele logistieke opslag en verzending van artikelen op me nemen. Daar heb ik geen ruimte voor en het zou mijn winstmarge tot 0 reduceren. Ik ben dus op zoek gegaan naar een partij die dat doet en ik denk dat ik de juiste heb gevonden. Je kunt er zelf je artikelen ontwerpen waarna je ze via hun site ter verkoop kunt aanbieden. Rijk zal ik er niet van worden, maar die hoop heb ik al snel laten varen.
 
De komende weken hoop ik de puntjes op de i te zetten en dan zou zo rond september mijn merchandising van start moeten kunnen gaan. Ik houd het voorlopig bij een mok en een t-shirt. Ook om de prijzen voor geïnteresseerden interessant te houden. Zodra ik rond ben, meld ik mij hier weer.
 
Een kink in de kabel kan er natuurlijk altijd nog komen. Bovenstaande is dan ook opgeschreven onder voorbehoud van geen verdere obstakels. Onderstaande foto zal zeker op mok of t-shirt gaan prijken.
 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >