Nieuws


In gespannen afwachting - zaterdag 13 april 2019

Ik heb wel beter voorbereide trips gehad tijdens mijn Europese reis. We leven 3 1/2 week voor vertrek naar Sofia en ik heb nog altijd geen idee of en wie ik daar ga interviewen.
 
Eind maart heb ik mijn contactpersonen in Sofia daarover gemaild. Nummer 1 verzekerde mij dat ik me vooral geen zorgen moet maken en dat er tijd genoeg was (toen nog wel). Nummer 2, andere organisatie, had moeite iets te regelen op de dagen die ik er ben, maar zou haar best doen. Dat was het laatste contact. 
 
Ik heb sindsdien geduldig afgewacht, wat mij wonder boven wonder goed afging. Nu mag er echter toch wel een keer duidelijkheid komen. Voor Pasen zou mooi zijn. Wat mij betreft voor christelijk Pasen. Orthodox Pasen, dat ze in Bulgarije vieren, is een week later.
 
Ik zal komende week weer eens voorzichtig informeren, maar eerst moet ik een andere beproeving doorstaan. Dinsdag 16  april is de halfjaarlijkse tandartscontrole en ze heeft in oktober al aangekondigd dat er iets te gebeuren staat. Een kleine reparatie. Groot of klein, ik ben geen fan van tandartshandelingen. Mijn lichaam al helemaal niet. Ik zal het toch maar moedig ondergaan. Je wilt immers niet met tandproblemen afreizen.
 
Oh ja: mocht het interviewen de soep indraaien in Sofia, heb ik wel een plan B. Dan ga ik onderzoek doen naar de toegankelijkheid van de stad en haar voorzieningen/attracties. Ik ben er drie volle dagen, dus daar is zeker tijd voor. Laten we er echter vanuit gaan dat plan B niet nodig is. 
 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >