Nieuws


Gevraagd voor column - woensdag 20 maart 2019

Even geen nieuws inzake mijn reis. Het is oorverdovend stil vanuit Bulgarije. Ik hoop dat er toch wat te interviewen gaat zijn in mei. Ik zal binnenkort eens aan de bel gaan trekken, anders moet ik als de sodemieter op zoek naar nieuwe gesprekspartners.
 
Maar, daar wil ik het nu niet over hebben. Via deze site kreeg ik een uitnodiging om een gastcolumn te schrijven voor het project 'Op naar de 100.000 banen'. Dat is een project van de Nederlandse werkgeversorganisaties en LTO Nederland om banen te creëren in het bedrijfsleven voor mensen met een arbeidsbeperking. Een uitvloeisel van de Participatiewet.
 
Ik was wel verbaasd dat men bij mij aanklopte. Ik woon ten slotte al 13 jaar in Antwerpen en ben actief als zelfstandige. Op deze site gaat het echter ook veelvuldig over inclusie en daar hoort arbeidsparticipatie zeker bij. Mijn eigen arbeidsparcours mag je gerust rommelig noemen. Dat zal ik in 350 woorden moeten samenvatten met een goede hint naar de werkgevers toe.
 
Ik heb een kleine twee weken om de column te schrijven. Moet er nog even over nadenken. Als die daadwerkelijk is gepubliceerd, laat ik dat uiteraard op deze plek weten!

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >