Nieuws


Op naar Sofia! - donderdag 21 februari 2019

De vluchten Eindhoven - Sofia en Sofia - Eindhoven zijn geboekt. Ik heb ook al een hotel gevonden dat goed toegankelijk is voor mensen met beperking en een airport shuttle aanbiedt tegen een redelijke prijs. Dat komt goed uit, want ik wil 's avonds rond 20:30 uur niet moeilijk gaan staan doen op een voor mij onbekende luchthaven om in een voor mij onbekende stad te geraken. Na een hele dag reizen, wil je dan alleen nog maar één ding: linea recta naar het hotel.
 
Er zijn nog een paar kleinigheden die ik moet regelen: assistentie op de luchthavens bijvoorbeeld. Wizz Air heeft wel de optie assistentie voor blinden en slechtzienden op hun site, maar kennelijk niet voor mensen met een mobiliteitsbeperking. En ik moet natuurlijk op 8 mei tijdig in Eindhoven geraken! De trein is mij te onzeker, ook al vertrekt mijn vlucht pas laat in de middag. Ik prefereer de bus. Daar wil ik dit weekend achteraan. Ik weet al dat er een internationale bus vanaf Antwerpen Centraal naar Eindhoven rijdt.
 
Over de stad Sofia weet ik nu nog niets. Daar moet ik de komende twee maanden maar eens research naar doen. Ik zal volgende week eerst de twee organisaties die hulp hebben toegezegd bij het vinden van te interviewen personen laten weten dat ze wat mij betreft al mogen beginnen te zoeken. De reis staat nu wel vast: Sofia van 8 t/m 12 mei. 8 mei heen, 12 mei terug.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >