Nieuws


Pas op de plaats - maandag 26 november 2018

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar november en december zijn niet mijn favoriete maanden in het jaar. Januari trouwens ook niet. Ik ben nu eenmaal geen feestbeest, de Sint komt bij mij niet meer op bezoek en in januari is de halve mensheid depressief en ik ook. Ik val altijd in een soort van apathie gedurende deze maanden. Ik doe wat ik moet doen om mijn inkomsten veilig te stellen en voor de rest doe ik bij voorkeur niets. Zeker in november en december doet dit opgeld. In januari ben ik dus ook nog niet te genieten, maar dan heb ik tenminste weer uitzicht op iets leuks: het volgende deel van mijn Europese reis. In 2019 zelfs het laatste traject van mijn reis.
 
Zoals je op de pagina Reis 2018/2019 kunt lezen, gaat het laatste gedeelte naar Athene, Sofia en Bratislava. Dat wordt weer de nodige keren vliegen, al wil ik ook een gedeelte per trein afleggen (Athene - Sofia). Voordat ik vluchten en treintickets regel, is het eerst zaak dat ik personen vind om te interviewen. Daarmee begin ik vanaf de week van maandag 7 januari. Dan is iedereen klaar met feesten, nuchter en terug aan het werk. Heb ik eenmaal beet, dan is het zaak mijn zitjes in vliegtuig en trein te reserveren om eind februari/begin maart hotelkamers te reserveren. De reis zelf plan ik zoals altijd in mei. De juiste dag van vertrek moet ik nog bepalen.
 
Dat is allemaal voor 2019. In de laatste weken van 2018 zal er niet veel meer veranderen op deze site. Mocht ik nog een interessant nieuwsfeit tegenkomen, publiceer ik het. Wellicht dat ik in de laatste dagen de foto's in de slider eens verander. Via de gekende sociale media zal ik met regelmaat een pagina of interview onder de aandacht blijven brengen. Maar dat gaat het dan ook echt zijn. Er komen dit jaar geen interviews meer bij. Geen video's. Geen links. Of iemand moet mij een geweldige suggestie daarvoor doen. Johan gaat een maand in ruststand. Om jullie ook een gevoel van rust te geven, is onderstaande foto van de Tiber in Rome. Tot in 2019!  
 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >