Nieuws


Bepaal mee de inhoud - donderdag 25 oktober 2018

Het laatste deel van mijn Europese reis staat voorlopig gepland voor mei 2019. Dat duurt nog even. Om de bezoekers van mijn site ondertussen te verzekeren van nieuwe interessante content zijn er de rubrieken Nieuws, Overige interviews, Blog en Video's. De inhoud van mijn blogs bepaal ik zelf. Voor de overige rubrieken doe ik nu ook een beroep op jullie.
 
Dit is niet uit luiheid. Mensen met een beperking aan het woord is een project dat ik doe naast mijn reguliere freelance werk. Ik verdien er geen geld aan. Integendeel: het reizen en de hosting kosten mij geld. Daar hoor je mij verder niet over. Feit is dat ik niet continu met de site bezig kan zijn.
 
Omdat ik wel zo actueel mogelijk wil blijven met ertoe doende content, ligt er ook een mooie taak voor jullie als bezoekers in het verschiet. Heb je weet van een interessant nieuwsbericht voor de brede doelgroep mensen met beperking (alle mogelijke beperkingen of juist specifiek een bepaalde beperking)? Heb je een grappige/ontroerende video gezien met/over mensen met beperking? Heb je een suggestie voor wie ik zeker eens zou moeten benaderen voor een interview (mag een Vlaming of een Nederlander zijn; iemand met beperking of een beleidsmaker)? Laat het mij weten en zet het op de mail!: info@mensenmeteenbeperkingaanhetwoord.be
 
Als ik uit de voeten kan met jouw suggestie, zal ik deze zeker plaatsen/proberen uit te voeren. Zo bouwen we samen, beheerder en bezoeker van de site, aan een site die 365 dagen/jaar actueel en boeiend is en blijft. Ik zie uit naar jullie reacties/suggesties!

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >